Met de komst van Acrylgel en BIAB (Builder in a Bottle) die allebei de goede eigenschappen van gel en acryl in 1 product hebben, namelijk de sterkte van acryl en de flexibiliteit van gel, hebben wij besloten om geen acryl meer te zetten. Tot grote tevredenheid van onze bestaande klantenkring.  In onze salon dus geen nare geur meer van acryl!

Elke klant krijgt een nieuwe vijl, welke na de behandeling wordt weggegooid of aan de klant wordt meegegeven.

 

55165246_2

"Solar "

Vaak wordt de naam "Solar" genoemd. Dit was van oorsprong goed acryl van het merk CND, maar deze naam is helaas misbruikt voor een product met het lijmmiddel MMA.

Dit soort acryl wordt vaak in Aziatische salons gebruikt en bv op de zwarte markt in Beverwijk. Bij deze willen wij u hiervoor waarschuwen.

In Amerika is MMA verboden vanwege de ernstige gevolgen die dit acryl kan hebben (oa allergieen, vreselijke beschadigingen en zwart worden van de natuurlijke nagel. Vaak zelfs onherstelbare schade).

Omdat het product slecht hecht moet uw eigen nagel zeer dun worden gevijld. Het product zelf is erg hard. Als u nu de nagel hard stoot zal uw eigen nagel breken (vaak tot op het nagelbed, een zeer pijnlijke ervaring).

Ons product NSI bevat EMA. Met dit acryl wordt uw nagel niet extreem gevijld voor het aanbrengen ervan en als u de nagel stoot, dan zal het product loslaten, niet uw eigen nagel.