Omdat wij het belangrijk vinden om goede producten te gebruiken, hebben wij gekozen voor NSI (Nail Systems International)  en IBD Controlgel,  Amerikaanse producten waar strenge eisen worden gesteld). Tevens werken wij met en zijn wij Distributeur van het merk Korneliya

Elke klant krijgt een nieuwe vijl, welke na de behandeling wordt weggegooid of aan de klant wordt meegegeven.

 

55165246_2

"Solar "

Vaak wordt de naam "Solar" genoemd. Dit was van oorsprong goed acryl van het merk CND, maar deze naam is helaas misbruikt voor een product met het lijmmiddel MMA.

Dit soort acryl wordt vaak in Aziatische salons gebruikt en bv op de zwarte markt in Beverwijk. Bij deze willen wij u hiervoor waarschuwen.

In Amerika is MMA verboden vanwege de ernstige gevolgen die dit acryl kan hebben (oa allergieen, vreselijke beschadigingen en zwart worden van de natuurlijke nagel. Vaak zelfs onherstelbare schade).

Omdat het product slecht hecht moet uw eigen nagel zeer dun worden gevijld. Het product zelf is erg hard. Als u nu de nagel hard stoot zal uw eigen nagel breken (vaak tot op het nagelbed, een zeer pijnlijke ervaring).

Ons product NSI bevat EMA. Met dit acryl wordt uw nagel niet extreem gevijld voor het aanbrengen ervan en als u de nagel stoot, dan zal het product loslaten, niet uw eigen nagel.