Acryl

nsi-training-manual-1-31

Acryl is een product van poeder en vloeistof die samen een vloeibaar bolletje vormen. Dit bolletje wordt op de nagel aangebracht, waarna het aan de lucht uithardt,

 

Allereerst zullen de handen gedesinfecteerd worden om infecties en schimmels te voorkomen.

De nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd en de nagel wordt licht dof gevijld. Eventueel worden nu tips aangebracht voor een nagelverlenging, waarna het acryl wordt aangebracht. Nagelverlenging kan ook worden gedaan dmv een sjabloon, waar het acryl wordt opgebracht. Na uitharding van het product kan dit sjabloon worden verwijderd en heeft u een prachtige (lange) harde nagel.

 

Na het uitharden van het acryl, worden de nagels gevijld tot het juiste eindresultaat is behaald. Dan worden de nagels voorzien van (indien gewenst) gelpolish of een mooie glanslaag.

Omdat uw eigen nagel groeit, krijgt u na verloop van tijd (tussen de 3 a 4 weken) te maken met uitgroei van de kunstnagel. Deze uitgroei kunt u weer laten opvullen.

Verwijder de kunstnagels nooit zelf, maar laat dit doen door een nagelstyliste. Alleen dan zullen uw eigen nagels zo min mogelijke schade ondervinden.

54846761_3
NSI Training Manual (1)-82
NSI Training Manual (1)-85
NSI Training Manual (1)-86