Omdat wij het belangrijk vinden om goede producten te gebruiken, hebben wij gekozen voor NSI (Nail Systems International, een Amerikaans product waar strenge eisen worden gesteld).

Elke klant krijgt een nieuwe vijl en stofborsteltje, Deze worden na behandeling opgeborgen op naam en bewaard tot de volgende behandeling

 

 

Wij maken gebruik van Purex tafels, dit zijn tafels die zowel geur als stof afzuigen. De Purex Nageltafel is een van de beste op de markt op gebied van stof - en geur afzuiging. De tafels hebben een unieke 4 punts afzuiging. Geen enkele tafel op de markt heeft dit unieke concept. 

Daarnaast hebben wij nog een aparte HEPA ionisator luchtreiniger voor een gezonde (werk)omgeving voor ons, maar natuurlijk ook voor u als klant. 

55165246_2

"Solar "

Vaak wordt de naam "Solar" genoemd. Dit was van oorsprong goed acryl van het merk CND, maar deze naam is helaas misbruikt voor een product met het lijmmiddel MMA.

Dit soort acryl wordt vaak in Aziatische salons gebruikt en bv op de zwarte markt in Beverwijk. Bij deze willen wij u hiervoor waarschuwen.

In Amerika is MMA verboden vanwege de ernstige gevolgen die dit acryl kan hebben (oa allergieen, vreselijke beschadigingen en zwart worden van de natuurlijke nagel. Vaak zelfs onherstelbare schade).

Omdat het product slecht hecht moet uw eigen nagel zeer dun worden gevijld. Het product zelf is erg hard. Als u nu de nagel hard stoot zal uw eigen nagel breken (vaak tot op het nagelbed, een zeer pijnlijke ervaring).

Ons product NSI bevat EMA. Met dit acryl wordt uw nagel voorzichtig dof gemaakt en als u de nagel stoot, dan zal het product loslaten, niet uw eigen nagel.